Prijs

Onze presentatie is gratis, wij berekenen voor u slechts het product, de reiskosten per oesterman € 0,50 per km vanaf Zoelen, 9 % btw en eventuele parkeerkosten.

Oesters
Fines Claires Speciale Gold Beach ( de Rolls Royce onder de oesters) € 2,80.
Zeeuwse platte oester( 2 nullen ), 100 % Biologische gekweekte oester met bio certificaat van eigen kweekvelden op de Grevelingen € 2,95.
Minimum afname 150 stuks ( 60 personen).
Advies 2 1/2 oester per gast.
Vindt u 150 oesters wat veel dan kunnen wij ook een combinatie maken van bijv. 100 oesters en 50 gamba’s , die wij live voor u pellen ( de prijs blijft hetzelfde).
Wij openen de oesters live bij uw gasten. Lopen rond in prachtige oesterpakken en voorzien de oesters van citroen, balsamico, tabasco of peper.
Daarnaast vullen wij op verzoek de schelp met Rutte Cellerie-Gin. 1 fles Gin is genoeg voor het vullen van 150 schelpen. Per fles € 35,-

Gillardeau € 3,80
Zeeuwseplatte 4 nullen € 3,95.
Verder kunnen wij elke andere oester leveren die u wenst. U bent altijd verzekerd van een dagvers product. Wij zijn de enige in Nederland met dagelijks verse levering.

Kaviaar
Steur vriendelijke kaviaar 1000 gram € 795,- ( 80 tot 100 personen).
Onze mooie kaviaarqueens zijn in hun Russische malienkolder en grote bontmutsen een opvallende verschijning. Zij begeven zich tussen het publiek en proberen iedereen van de nodige aandacht en kaviaar te voorzien. Onze kaviaarqueens leggen uw gasten uit hoe men het beste van de kaviaar kan genieten. Zij bieden uw gast een glaasje wodka aan om de smaak te neutraliseren gevolgd door een schepje kaviaar op de muis van de hand. Daarna krijgt met een half eitje met kaviaar en 2 blini’s met creme fraiche.

Sushi
Sushi € 2,85. Minimum afname 250 stuks (80 personen).
Onze sushiqueens of sushikings bewegen zich, gekleed in stoere Samuraipakken tussen het publiek en presenteren een dagverse sushi. Japanners zeggen vaak; ” je eet met je ogen”. dat gaat zeker op voor onze sushipresentatie. Wij presenteren de sushi supervers. Sushi € 2,65 met een minimum van 250 stuks.

Gamba’s
Gamba € 2,80 met een minimum van 150 stuks ( 50 personen). Ook leverbaar in combinatie met oesters met een minimum van totaal 150 stuks.
Onze Gambaqueens zijn een lust voor het oog en pellen de reuzen tijgergarnaal live tussen uw gasten. Zij voorzien deze van een limoen/koriander dressingen pellen 150 gamba’s per uur.

Kingkrab
Kingkrab €995,- (5 Kg. voor 40-60 personen).
Onze krabkrakers lopen rond in prachtige leren pakken en breken de krab live tussen de gasten. Wij presenteren de verse Kingkrab met een limoen/korianderdressing peper en citroen.

Zalm
Zalm € 495,- ( 7000 gram voor 80-100 personen).
Onze zalmsnijders presenteren de zalm in prachtige leren pakken achter een rijdend buffet. Wij presenteren de zalm op huisgemaakte toast, wakame, wasabimayonaise en sesam.

Haring
Haring € 3,50 ( minimum 150 stuks).
Onze dames en heren lopen tussen uw gasten rond met vers gekaakte haring. Op verzoek van uw gasten presenteren wij deze op een broodje met uitjes, of in stukjes gesneden met ui.

Patanegra
Patanegra Belotta Reserva 8000 gram € 895,- ( 80-100 personen).
Patanegra de Cebo 8000 gram € 795,-.
Onze Cortador snijdt voor u prachtige stukjes ham van het Spaanse zwartpootvarken. Dit doen wij live tussen uw gasten vanaf een rijdens buffet. Het Ibericovarken wordt uitsluitend gevoed met bellota eikels en aromatisch gras. Hierdoor krijgt deze Jamom Iberica de Bellota Reserva een sublieme nootachtige volle smaak.
Patanegra de Cebo. Deze achterpoot van het Iberico varken is eveneens prachtig. De ham is iets voordeliger dan de Belotta omdat de varkens niet alleen met eikeltjes worden gevoerd maar ook de nodige bijvoeding krijgen.

Macarons
Macaron € 2,30 per stuk ( minimum 250 macarons)
Onze macaronqueens presenteren deze hit uit Frankrijk, live tussen uw gasten. Het merengueachtige koekje vullen wij ter plekke met Limoncello. Juist deze combi tussen het knapperige koekje en de vloeibare vulling maken onze presentatie echt spannend.

Champagne
Onze Champagnequeens voorzien uw gasten van een goed glas champagne. Wij lopen rond in prachtige pakken en schenken de glazen vanuit een speciaal ontworpen Champagnepak. Op deze manier bent u verzekerd van een goed glas bubbels en een prachtige presentatie.
Zij dragen de Champagne en de glazen met zich mee in een mooie lederen belt en zorgen ervoor dat het glas steeds weer met een schitterende lach en Champagne wordt gevuld.

Onze Champagnemeisjes/heren presenteren 150 tot 300 glazen per uur.

De minimum afname bedraagt 150 glazen ( 20 flessen);
Cava Bienvenido Brut of Rose € 850,-
Champagnoise Veuve Amiot Brut, 150 glazen ( 20 fles) €995,-.
Champagne Comte de Senneval Brut € 1095,-
Champagne Piper Heidseck Champagne Brut, 150 glazen €1345,-.
Champagne Moet & Chandon Brut. 150 glazen €1495,-.
Champagne Veuve Clicquot Brut, 150 glazen € 1695,-

Bij glasbreuk brengen wij € 2,- per glas in rekening. Prijzen zijn excl. 21% btw.

Reserveer de Oesterkoning