Hoe Werkt het

Het bestellen van een Oesterman of Oestermeisje is heel eenvoudig. Geef ons even een belletje of een mailtje en wij zetten voor u de betreffende datum, zonder enige verplichting in optie. Wij openen zo’n 150 oesters per uur en adviseren 2 oesters per gast. Wij bekijken wekelijks voor u waar de beste oester te vinden is en importeren deze dagvers. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u altijd een prachtig product heeft voor uw gasten.

Wilt u uw gasten op een van onze andere producten trakteren dan kijken wij samen met u naar de juiste combi. Wilt u 1 oesterman of oestermeisje of wilt u er 10. Wij doen er alles aan om uw gasten een onvergetelijke indruk mee te geven.

Onze presentatie is gratis, wij berekenen voor u slechts het product, de reiskosten per oesterman € 0,50 per km vanaf Zoelen, 9 % btw en eventuele parkeerkosten.

Oesterpresentatie:
Wij openen de oesters live bij uw gasten. Wij lopen rond in prachtige oesterpakken en voorzien de oesters van citroen, balsamico, tabasco of peper. Daarnaast vullen wij de schelp achteraf op verzoek met Rutte Celerie-jenever of Oestermaatje. Wij waren de eerste op deze aardbol die oesters op deze manier presenteerden. U kunt er dus van uitgaan dat wij genoeg kennis hebben van zaken om bij uw gasten een blijvende indruk achter te laten. Oesters € 2,80 ( minimum 150 stuks). heeft u weinig gasten en vindt u 150 oesters wat veel dan kunnen wij ook altijd een combi maken van bijvoorbeeld 100 oesters en 50 gamba’s die wij live voor uw gasten pellen.

Kaviaarpresentatie:
Onze mooie kaviaarqueens zijn in hun Russische malienkolder en grote bontmutsen een opvallende verschijning. Zij begeven zich tussen het publiek en proberen iedereen van de nodige aandacht en kaviaar te voorzien. Onze kaviaarqueens leggen uw gasten uit hoe men het beste van de kaviaar kan genieten. Zij bieden uw gast een glaasje wodka aan om de smaak te neutraliseren gevolgd door een schepje kaviaar op de muis van de hand. Daarna krijgt met een half eitje met kaviaar en 2 blini’s met creme fraiche. 1000 Gram steurvriendelijke kaviaar( 90 tot 100 personen) € 795,-.

Sushipresentatie:
Onze sushiqueens of sushikings bewegen zich, gekleed in stoere Samuraipakken tussen het publiek en presenteren een dagverse sushi. Japanners zeggen vaak; ” je eet met je ogen”. dat gaat zeker op voor onze sushipresentatie. Wij presenteren de sushi supervers. Sushi € 2,85 met een minimum van 250 stuks.

Gambapresentatie:
Onze Gambaqueens zijn een lust voor het oog en pellen de reuzen tijgergarnaal live tussen uw gasten. Zij voorzien deze van een dressing. en pellen 150 gamba’s per uur. Advies 2 gamba’s per gast met een minimum van 150 stuks. Prijs € 2,80 per gamba.

Kingkrabpresentatie:
Onze krabkrakers lopen rond in prachtige leren pakken en breken de krab live tussen de gasten. Wij presenteren de kingkrab achter een rijdend buffet. Prijs € 995,- voor 5 kg kingkrab ( 40-60 personen).

Zalmpresentatie:
Onze zalmsnijders presenteren de zalm in prachtige leren pakken achter een rijdend buffet. Wij presenteren de zalm op huisgemaakte toast, wakame, wasabimayonaise en sesam. 7000 Gram handgesneden zalm € 495,- ( 80-100 personen).

Haringpresentatie:
Onze dames en heren lopen tussen uw gsten rond met vers gekaakte haring. Op verzoek van uw gasten presenteren wij deze op een broodje met uitjes, of in stukjes gesneden met ui. Haring € 3,50 ( minimum 150 stuks).

Patanegra/ Ibericopresentatie:
Onze Cortador snijdt voor u prachtige stukjes ham van het Spaanse zwartpootvarken. Dit doen wij live tussen uw gasten vanaf een rijdens buffet. Het varken wordt uitsluitend gevoed met bellota eikels en aromatisch gras. Hierdoor krijgt deze Jamom Iberica de Bellota Reserva een sublieme nootachtige volle smaak.€ 895,- ( 80-100 personen).

Macaronpresentatie:
Onze macaronqueens presenteren deze hit uit Frankrijk, live tussen uw gasten. Het merengueachtige koekje vullen wij ter plekke met Limoncello. Juist deze combi tussen het knapperige koekje en de vloeibare vulling maken onze presentatie echt spannend. € 2,30 per Macaron ( minimum 150 stuks).

Champagnepresentatie:
Onze Champagnequeens voorzien uw gasten van een goed glas champagne. Wij lopen rond in prachtige pakken en schenken de glazen vanuit een speciaal ontworpen Champagnepak. Op deze manier bent u verzekerd van een goed glas bubbels en een prachtige presentatie.
Zij dragen de Champagne en de glazen met zich mee in een mooie lederen belt en zorgen ervoor dat het glas steeds weer met een schitterende lach wordt gevuld.

Onze Champagnemeisjes/heren presenteren 150 tot 300 glazen per uur. De minimum afname bedraagt 150 glazen ( 20 flessen).

Champagnequeen inclusief:
Champagnoise Veuve Amiot Brut, 150 glazen ( 20 fles) €995,-.
ChampagnePiper Heidsecj Champagne Brut, 150 glazen €1345,-.
Champagne Moet &Chandon Brut. 150 glazen €1495,-.
Champagne Veuve Clicquot Brut, 150 glazen € 1695,-

Bij glasbreuk brengen wij € 2,- per glas in rekening. Prijzen zijn excl. 21% btw.

Reserveer de Oesterkoning